Страницы

пятница, 9 ноября 2012 г.

ПЕРЕВАГИ ДЕРЕВ'ЯНОГО БУДИНКУ

  Дерево - традиційний вид будівельного матеріалу, який відрізняється високими технологічними властивостями і характеристиками надійності. Природна, натуральна краса текстури дерева, її міцна поверхня надають будівлі особливого естетичного вигляду.

  Атмосфера дерев'яного будинку сприятливо впливає на загальний фізичний стан людини: приємний аромат деревини заспокоює, сонячне світло створює м'яке і тепле освячення, у такому приміщенні ви зможете повністю розслабитися і відпочити. Однак існують також більш раціональні причини, з яких дерев'яні будинки значно перевершують по якості цегляні.

Основні переваги дерев'яного будинку:


  • Деревина здатна «дихати» - це означає, що в приміщенні завжди буде чисте повітря, а рівень вологості буде постійно підтримуватися на оптимальному рівні, забезпечуючи комфорт проживання для всіх мешканців будинку.
  • Низька теплопровідність дерева - це означає, що Ваш будинок завжди буде теплим, навіть якщо за вікном будуть морози. Влітку дерево забезпечить приємну прохолоду і свіжість повітря.
  • Термоізоляція - перевага на обличчя - один оциліндрований брус по товщині дорівнює шару в 2 цегли. Ви істотно економите на будівельному матеріалі, при цьому зведення будівлі з цегли оперативніше і легше, ніж будівництво будинку з цегли. Більш того, Ви позбавляєте себе від проблеми залучення важкої будівельної техніки.
  • Термін експлуатації дерев'яного будинку - необмежений. Дерево здатне витримувати необмежену кількість циклів розморожування-заморожування. За умови правильного догляду за домом, Ви побудуєте об'єкт, який прослужить і вашим дітям і правнукам.
  • Не варто переживати про те, що деревні породи схильні до впливу зовнішніх агресорів. При правильній обробці і просоченню сировини, Ви забезпечите себе від подібних проблем.
  • Дерев'яний будинок - це екологічно чистий об'єкт; ні в кого з мешканців будинку не виникне алергії або якого-небудь відчуття дискомфорту.
  • Дерев'яні споруди стійкі до землетрусів і ураганів.

Комментариев нет: