Страницы

воскресенье, 18 ноября 2012 г.

ЯК ПОБУДУВАТИ КОТЕДЖ?

Ви хочете собі котедж, але зовсім не знаєте, що потрібно для початку будівництва?

  Перше, що вам потрібно зробити - знайти хорошу фірму, яка розробить спеціально для вашої будови проект і складе кошторис.

  Проект - це початковий і дуже важливий етап у будівництві, інакше вся ваша затія може постійно тягнути з вашого сімейного бюджету дуже і дуже пристойні гроші. Якщо ж не розрахувати кошторис, ви так і не зможете дізнатися, у скільки ж обійдеться загальна вартість котеджу.

  Дуже часто зустрічаються випадки, коли людина вирішує не розробляти проект заради економії в кілька сотень доларів, а втрачає набагато більше під час будівництва через неправильність розрахунків, помилок (внаслідок чого доводиться все переробляти). І все одно доводиться звертатися до професіоналів і складати індивідуальний проект. Стає зрозуміло, що самостійно побудувати котедж не вдається.Фірм для розробки проектів досить багато, адже будівництво котеджів в тулі популярно так само, як і в Москві або Санкт-Петербурзі. У них величезний вибір типів котеджів з цегли або дерева. За невелику ціну для вас якісно і відповідально виконають необхідну роботу, та ще й доставлять її вам додому або на роботу кур'єрською поштою.

  Після складання проекту вам потрібно буде визначитися з вибором будівельної організації, яка займеться вашим майбутнім будівництвом. При виборі компанії вам потрібно буде звернути увагу на деякі деталі. Попросіть показати реєстраційні документи: обов'язково має бути ліцензія на будівництво, а також реєстраційне свідоцтво.Буде добре, якщо ви зможете подивитися котеджі, які обрана фірма вже побудувала, поспілкуватися з господарями, дізнатися, чи сподобалося їм якість роботи. Обов'язково подивіться кваліфікаційні свідоцтва працівників, які будуть займатися будівництвом вашого котеджу.

  Якщо робочі з іншої країни, обов'язково дізнайтеся, чи є у них дозвіл на роботу у вашій країні, а у компанії з'ясуйте, чи є сертифікат на використання таких будівельників.Обов'язково зверніть увагу на облаштування офісу фірми, яка будуватиме вам котедж.

  Також потрібно уточнити у будівельній компанії графіки початку і завершення етапів будівництва. Якщо вам після всіх цих перевірок все сподобалося - можете сміливо довіряти цій фірмі будівництво котеджу.Після того, як ви визначилися з вибором будівельної компанії, не зайвим буде проконтролювати призначення виконроба, адже саме він буде контролювати процес будівництва і правильне дотримання нормативів.Будівництво котеджу - це хороше вкладення ваших коштів. Тому уважно вивчіть всі пропоновані проекти, виберіть найвдаліший і після цього приступайте до роботи. Гарного Вам будівництва!

Комментариев нет: